Jahapp

Då ändrades mina planer på en bråkdel av en sekund.. Jobbar idag istället till 20 för 16.. happy hour.. naaat! Aja jag ser mer pengar på jess konto, det enda jag ser, och har sett, de senaste veckorna! Men tre dagar på raken med 12-20 pass är ingen höjdare, ahh just det, pengarpengarpengar!
Får se om jag ändå hinner med en film ikväll, lär väl dock somna innan förtexten rullat xD när jag ska ha tid till att skriva på mina uppsatser är ett jävla mysterium, det här med pengar har stigit mig åt huvudet för jag jobbar som en röv! aja. det får bli helgens problem, för dessa tre dagar kommer det inte bli något plugg på! Det ska ni veta mina kära vänner!

Nae nu ska jag lämna datan min och fixa maten till jobbet

Aa, men då ses vi väl ikväll? :)
Allmänt | | Kommentera

Godmorgon!

Godmorgon allihopa!
Jag ligger fortfarande i sängen o gottar mig, men ska snart upp och ta en dusch innan jobbet :) ligger här och planerar att se lite film ikväll när jag kommit hem, duschat efter jobbet och skrivit på min historia-uppsats, då! blir det film :P Först blir det Oserve and Report! Verkar va en skön komedi, kan behövas :) Sugen på att se typ bröllop och jäkelskap också, så himla roliga är dem ju! Haha! Skrattar bara jag tänker på det! Ahh men du vet det däär, vadddå deeet däär? HAHA!

Wellwell, klockan är snart 9, och jag ska smita upp och käka lite frukost!

Kommer hem efter 16 (hoppas jag) och då ska jag fota mina nya kläder och lägga upp dem här!

Hej sålänge! :)
Allmänt | | Kommentera

inlägg försvinner.............

GAH! Hade skrivit ett lååååångt inlägg, PLOPP, borta..... sur man kan bli på kasst internet.... Well, what to do. Skrev massa om gårdagen, alla köp, de sköna människor som va med i jönköping. Skrev att min balklänning nu hänger i garderoben, men det försvann också, kul!
     Idag har jag klippt igenom håret för att det inte ska vara jätteslitet till balen i juni :) Efter det jobbade jag och Maria med vårt projektarbete som vi för övrigt snart är färdiga med, skönt som bara den!
  Nu på eftermiddagen/kvällen var pojken min hos mig :) men han åkte för en stund sen :( jess lessen i ögat :( Well, han sa att han tyckte vi skulle resa någonstans i oktober, och jag dum som få, nappar inte hans hake. Han drar upp en kalender och bläddrar fram till oktober och säger att Ahh 29:e är ju en helgdag, vad passande! Eh vad händer då? Jess lampa i hjärnan tänds. 29:e oktober 2011=2 år. Ahh, just precis... 29:e oktober 2009. Ahh fan tiden ba rinner förbi! <3

Nae nu ska lilla jess sova tror hon, kommer förmodligen ligga vaken i flera timmar, som vanligt :P

Bilder kan möjligtvis komma upp imon från Jönköping :) Godnatt! Godnattpussssar <3
Allmänt | | En kommentar
Upp