30 Juli

Hej bloggen!
Dagen har varit händelserik, kvällen dock mindre. En lunch var inplanerad med Malin och Timis, men bara en av dem dök upp, den andra åkte till Liseberg stället! Kul! Wellwell, så jag och Malin käkade kycklingwraps (MUMMA) och sedan gick vi omkring en stund på stan, hittade dock inte nåt mer än lite småplock :)

Började sedan jobba vid 17, och har kommit hem därifrån, relaxat lite framför TV:n, och jaa nu sitter jag här! Och jag lyssnar på Veronica MAggio om ni ville veta det, himla bra tös de där ;) Nae haha, men hon har fastnat den senaste veckan!

Och om ni ville veta hur det gick med bilderna jag skulle ta i stugan, så har jag ingen kommentar på det området... fööör jag tog inga bilder, vart några händelserika dagar, som inte var värda att bli fotade! Förvisso firades födelsedagar, men annat blev uppmärksammat!  Oj, vilket rim, ha! Ibland så får man till det!

Och nu är det bara 1 dag kvar innan vi sticker till Spanien!! GÖTT! Blir dock inte uppdateringar under veckan, för kommer inte ha tillgång till någon, men ska ta massor av bilder, hoppas på att veckan blir händelserik! ;)

Ska nu öppna min cola-burk och knapra på en snickers cruncher jag fått av mina kära syster! :)

/JEssie
Allmänt | | En kommentar
Upp