30 Juli

Hej bloggen!
Dagen har varit händelserik, kvällen dock mindre. En lunch var inplanerad med Malin och Timis, men bara en av dem dök upp, den andra åkte till Liseberg stället! Kul! Wellwell, så jag och Malin käkade kycklingwraps (MUMMA) och sedan gick vi omkring en stund på stan, hittade dock inte nåt mer än lite småplock :)

Började sedan jobba vid 17, och har kommit hem därifrån, relaxat lite framför TV:n, och jaa nu sitter jag här! Och jag lyssnar på Veronica MAggio om ni ville veta det, himla bra tös de där ;) Nae haha, men hon har fastnat den senaste veckan!

Och om ni ville veta hur det gick med bilderna jag skulle ta i stugan, så har jag ingen kommentar på det området... fööör jag tog inga bilder, vart några händelserika dagar, som inte var värda att bli fotade! Förvisso firades födelsedagar, men annat blev uppmärksammat!  Oj, vilket rim, ha! Ibland så får man till det!

Och nu är det bara 1 dag kvar innan vi sticker till Spanien!! GÖTT! Blir dock inte uppdateringar under veckan, för kommer inte ha tillgång till någon, men ska ta massor av bilder, hoppas på att veckan blir händelserik! ;)

Ska nu öppna min cola-burk och knapra på en snickers cruncher jag fått av mina kära syster! :)

/JEssie
Allmänt | | En kommentar

Filmer to be seen

  Autumn in New York

The Adjustment Bureau
Step Up 3

Detta är filmer som jag snart ska se, nertankade på datorn, underhållning när den är som bäst!

/Jessie

Allmänt | | Kommentera

28/7

Suck... man sitter och skriver ett långt inlägg, när sedan det mobila bredbandet bestämmer sig för att lägga av! GAH, Inlägg? borta -.-

Wellwell, just nu befinner jag mig i Haverdal - Stugan! Även om jag bara ska vara här till imorgon (fredag) så är det ändå skönt att komma bort hemifrån! Har inte varit här nere sen oktober, så kände att det var dags nu!

Är här nere för att mina kusiner också kommer ner, och för att en av dem är på hembesök från USA. Dels för att diverse födelsedagar ska firas. Hoppas dock på att vi klarar av tårtan och allt det redan efter lunch, för då hinner jag in till Halmstad och ta en shoppingrunda :P Finns ju både Gina, BikBok och andra goá diverse affärer inne i stan ;)

Ska försöka ta lite bilder här nere också, funderar på att gå en liten runda sen, ta lite kort, och bara njuta av naturen här nere! Dels ta bilder på det jag hoppas på att hitta inne i stan ;) Hehe

Ska snart hoppa in i duschen, om inte mamma hunnit före dock. Sedan ska det säkerligen ätas igen eller nåt. Det är en nackdel när man är här nere, man går upp 5 kg/dag. Frukost, fika, lunch, fika, kvällsmat, godis? Hrfm.. ja, genom att bara skriva det där kände jag att shortsen satt lite tajtare... cosy... ;)

Wellwell, ses sen!

/Jessie
Allmänt | | Kommentera
Upp