31 Januari

Kul att ni fortfarande är några trogna läsare där ute!
Har varit sjuk, jobbat, blivit chefsassistent, varit lite mer sjuk, varit på personalmöte, jobbat, hunnit med en tjejkväll. Så har inte direkt haft tid att sitta framför en dator, och har definitivt inte heller haft någon lust. Men kanske skulle börja uppdatera lite här igen, ni har ju inget att läsa!

Jobbade hela dagen igår, var inte hemma förrän efter 18. Idag är jag ledig och även imorgon. Jävulsiskt skönt! Funderar på om jag ska ta en promenad, eller om jag ska fortsätta sitta i soffan och dega. Klockan är ju bara halv 1, så har fortfarande hela dagen på mig att göra något. Vilket betyder att Jess var uppe riktigt tidigt idag, de ni! Hehe.

Januari har nu gått. För snabbt, det nya året som vi kallade det, har nu börjat. Och jag har fått en bajsdålig start på ett sätt, men ändå en ganska bra start. Eller?
Time will tell.
/J
Allmänt | | Kommentera

24 Januari 2012

Hej

Är fortfarande i samma tillstånd. Sjuk, blä, tråkigt. Känner ingen smak på något jag äter idag, så allt är i princip äckligt. Känner bara salt och sötma, well, you know.

Sitter och tittar på Grey's samtidigt som jag förbereder mig inför imorgon. Uppkörning på jobbet, och sen en personalmöte med aktivitet efter det. Får se hur mycket jag orkar med. Men aktiviteten är bowling så det ska bli ruskigt kul, alltid kul att umgås med personalen utanför jobbet, och jag behöver dessutom inte gå så långt, bor i princip granne med bowlinghallen hehe.

Är sugen på att gå ut på en promenad, men det är väl inte det klyftigaste att göra just nu, ut i -graderna... sitter kvar i soffan och degar, käkar smaklös choklad och.. hmm.. ja, kollar Grey's.

Happy Day!

Allmänt | | Kommentera

Underhållning


Bok och Marabou Nonstop-medicin! Ohyeah! :)
/J

Allmänt | | Kommentera
Upp