Fika!

Nu ska jag sticka till en kompis och fika och snacka skit, gött de! Ses väl hemma runt 19 skulle jag tro!

Tjing sålänge! :)

Allmänt | | Kommentera

Garderoben är nu rensad!

Sådär ja! Garderoben är nu rensad och här är resultatet (självklart kopplades kameran till datorn när jag klickat ner blogg.se):

 Före :)

 Och efter!

Okejokej, det ser fortfarande ut som en sommrig garderob, men jag använder ganska mycket ljust upptill sådär ibland, så det får hänga kvar! Rensade faktiskt ut en del skor också (gamla ruttna ballerinaskor som min syster köpt, som jag snodde, men som jag aldrig använt, äckliga svarta låga pumps som jag var jättestolt över i sjuan, söndriga väskor till och med! etc...

Jahapp, är det nu man sticker ut och köper nya kläder och skor? För jag måste ju säga att H&M.s höstmode är ju lite att bita i, har också märkt att jag för det mesta endast äger svarta vinterskor, vad sägs som ett par tanfärgade, eller bruna/beiga?! Hmm... Får se hur det blir med det! :)

Jag har förövrigt tankat ner 5 episoder av Californication, gick på femman för ett tag sen, kanske fortfarande gör(?) så ska sätta mig och titta innan jag hoppar in i duschen! :)

/Jessie
Allmänt | | Kommentera

2011-08-31

Guten Morgen alles!

Titta, lite skola sitter fortfarande i ;) Nae skämt åsido! Känns gött att skippa den nu iallafall, och nu när hösten är på väg känns det som man helt plötsligt har med tid!

Idag klev jag upp runt halv 9, tog då en morgonpromenad, aa ni läste rätt, en morgonpromenad, Jag? Haha :) Sen åt jag frukost och nu har jag precis gått ner till mitt rum för att påbörja en utmaning, jag ska städa ur och rensa min garderob, för nästa plagg jag köper får tyvärr inte plats! Några skor ska jag då inte rensa ut, men kläder som inte används finns det massor av!

Såhär ser den ut just nu:

FAN!Okej ni får se för och efterbilder sen, för USB-sladden glappar någonstans så kameran connectar inte med min dator ;)

Nu ska jag börja, YIPPYHOOOO :D
Allmänt | | Kommentera
Upp