31 Maj 2012

Godmorgon!
Här sitter jag nu, 06.53, för att jag ej kan sova. Har man en pojkvän som går upp på morgonen, och som inte direkt är tyst, vaknar man lätt. Ska iallafall ha körlektion kl. 10. Ska sitta och titta lite Grey's Anatomy tills dess. Handla toalettpapper är även det en av dagens planer.
Pappa lyckades på nåt sätt få bort viruset så man kunde starta datorn iallafall, dock tror jag att vi även ska formatera om eller installera om datorn, så det verkligen försvinner. Usch, tråkigt. Dagen slutade bra dock, fin mat och fint sällskap avslutade dagen! :)
Forsatt trevlig morgon! :)
/J
image description
Allmänt | | Kommentera

Datavirus

Där rök min eftermiddag. Gick in på min mejl på vår stationära dator. Plopp, Polisen och Regeringskansliet kommer upp på en ruta som täcker i princip hela skärmen. Jag har tydligen skickat pornografiska mejl och politiska åsikter till andra vilket anses som olagligt. Eh nej, det har jag verkligen inte. Ringer Polisen, vilka berättar för mig att detta endast är en bluff, du ska inte betala några 1000 kronor för att din dator ska bli upplåst igen.
Tack för det. Har nu läst runt lite, Flashback-forum och även på Polisens hemsida. Nytt datorbedrägeri är vad det kallas för. Nu är vår dator låst med ett ryskt Trojan-virus som är översatt till svenska.
Kommer denna ruta upp på er dator, betala ingenting!!
Läs hela artikeln från Aftonbladet här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14526615.ab
Allmänt | | Kommentera

Shopping-bomb

Nordstan i Gbg <3
¨
Bilden blev lite mörk, solen  gick i moln ;)
Även lite nya skor har hittat in i skohyllan under tiden :)
Jag är nu officiellt redo för Rhodos -12!
/J
Allmänt | | Kommentera
Upp